De bibliotheek heeft een ruim aanbod aan films en series in alle soorten genres. Wil je genieten van een grappige komedie, van een arthouse klassieker of van de beste series van het moment? Wij hebben het allemaal!

 

De dvd's vind je helemaal vooraan in de bib, als je binnenkomt meteen links. Ze staan alfabetisch gerangschikt volgens de eerste vier letters van de titel van de film of serie. Lidwoorden worden daarbij uiteraard achterwege gelaten.

Zoek je bijvoorbeeld naar de dvd's van Game of Thrones, dan vind je die bij GAME. De nieuwe dvd's vind je altijd terug op het rekje in het midden van onze dvd-collectie.

De dvd's staan ook frontaal geplaatst, zodat je er heel gemakkelijk tussen kan snuffelen. Om je meteen nog een duidelijker beeld te geven waar de film over gaat, hebben ze ook een genre-aanduiding rechtsbovenaan. Het gaat om de onderstaande genres. Doorklikken op het icoontje brengt je naar een overzicht van alle dvd's van dat genre in onze catalogus.

 

 

Dvd's in het magazijn

Helaas is er in de bibliotheek niet genoeg plaats om al onze dvd's uit te stallen. Een groot deel van onze dvd-collectie staat daarom in ons magazijn. Het gaat om films en series van voor 2010, maar daar zitten natuurlijk ook nog echte pareltjes tussen!

Gelukkig kan je deze dvd's natuurlijk wel nog steeds terugvinden via onze catalogus. Vraag gerust aan een van onze medewerkers om de dvd in kwestie voor je uit het magazijn te halen, want deze mogen ook nog steeds worden uitgeleend.