Vind je dat er iets ontbreekt in onze collectie? We staan altijd open voor tips van onze leners en bekijken graag of jouw suggestie past in onze bibliotheek.

 

Stuur een mail met jouw suggestie naar bibliotheek@dilsen-stokkem.be. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie over het werk in kwestie (ISBN of EAN, titel, auteur, waar je het gevonden hebt, ...). Dat maakt het voor ons makkelijker om erachteraan te gaan.

Laat ons ook weten of je wilt dat we dit werk voor je reserveren eens we het hebben aangekocht. In dat geval laten we je weten van zodra het klaar is om te worden uitgeleend en houden we het aan de kant zodat jij de eerste lener bent. Zo'n reservatie kost 1 euro.

Wens je jouw suggestie niet te reserveren, dan komt het gewoon samen met alle andere aanwinsten in de bibliotheek terecht.

 

Let op: We kunnen niet garanderen aan elke aankoopsuggestie tegemoet te komen. We kopen enkel werken aan die binnen ons collectiebeleid passen, en enkel recente werken. Voor andere werken kan je steeds een IBL-aanvraag doen om het te laten overkomen uit een andere bibliotheek.

Je ontvangt sowieso altijd een antwoord van ons of we je suggestie zullen aankopen of niet.