De schat van Vlieg

De hele zomer lang kan je in onze bib (op onze nieuwe locatie over het kanaal) op zoek gaan naar de schat van Vlieg. En iedere speurneus krijgt beloning!

Vlieg, de mascotte van UiT in Vlaanderen, in het typische kadertje van deze bibwebsite

 

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan je in de schattenjacht komen uitvoeren in de bib.

Er is een spel voor kinderen van de lagere school, en een aangepaste versie voor kleinere kinderen tot en met het eerste leerjaar. Geschikt voor alle leeftijden dus, en ideaal voor bij warm weer want bij ons in de bib is het lekker koel. De kinderen kunnen volledig zelf op speur- en geurtocht, of samen met de (groot)ouders.

En zijn alle opdrachten uitgevoerd? Dan zal het hen vast lukken om aan het einde de code te kraken en zo te weten te komen waar de schat van Vlieg verborgen zit.

Alle speurders die de schatkist vinden, ontvangen een kleine beloning én maken kans op een weekendje weg dat wordt aangeboden door Vlieg zelf. Daarnaast krijg je ook een stempel op je spaarkaart van de zomerbib, wat je nog eens een leuke prijs extra kan opleveren!

Vlieg

De schat van Vlieg maakt deel uit van onze zomerbib en is een activiteit van UiTPAS Maasland. Deelnemen op eigen houtje of aan een van de begeleide activiteiten levert je één punt op. Breng je UiTPAS zeker mee!

Vlieg