UiTPAS Maasland

Dankzij de UiTPAS spaar je als inwoner van het Maasland punten door aan vrije tijd te doen. En die punten kun je dan weer omruilen voor bijzondere voordelen in onze regio of zelfs daarbuiten!

De UiTPAS Maasland geldt voor het UiT-aanbod in Dilsen-Stokkem, Maasmechelen en Lanaken. Voor mensen met een beperkt inkomen geldt de UiTPAS tevens als kortingskaart bij tal van partners.

UiTPAS Maasland

De UiTPAS koop je éénmalig aan voor slechts 5 euro en blijft vanaf dan levenslang geldig! De UiTPAS is er bovendien al voor iedereen vanaf 3 jaar, en vervangt op die manier ook de DOE-pas*.

Heb je een statuut verhoogde tegemoetkoming? Dan kan je de UiTPAS aankopen aan een verminderd tarief van 1 euro en krijg je vervolgens 80% korting bij je deelname aan UiTPAS-activiteiten van de UiTPAS-regio Maasland en bij de partners van UiTPAS Maasland.

Je kan de UiTPAS kopen in de bib, maar ook bij de afdeling WVC op het administratief centrum of in het lokale dienstcentrum Stock-Heim. Breng je zeker je identiteitskaart of Kids-ID mee.

 

* Een DOE-pas die in 2020 werd aangekocht kan gratis worden omgeruild voor een een UiTPAS op de dienst WVC.

Welkomstvoordelen

UiTPAS Welkomstvoordelen

Bij aankoop van de UiTPAS ontvang je meteen 3 punten en een gratis reservatie in de bib, plus nog tal van extra voordelen
 

Lees meer

Punten sparen

UiTPAS Punten sparen

Kom langs in de bib en scan je UiTPAS aan ons zuiltje, of doe mee aan onze activiteiten voor extra punten
 

Lees meer

Punten omruilen

UiTPAS Punten omruilen

Je kan sparen voor een gratis deelname aan een @ppcafé of nog veel meer leuks in de deelnemende gemeenten
 

Lees meer

Gratis reservatie

UiTPAS Gratis reservatie

Een titel uit onze collectie voor jou aan de kant laten leggen kost normaal gezien 1 euro, maar kan gratis dankzij de UiTPAS
 

Lees meer