Toast Literair met Peter Holvoet-Hanssen

De grootste literaire brunch van Vlaanderen is al jaar en dag dé ideale manier om het nieuwe jaar in te zetten in Dilsen-Stokkem, en dit keer doen we dat volledig coronaproof met dichter Peter Holvoet-Hanssen.

Toast Literair 2022 - Peter Holvoet Hanssen

 


Wat deze unieke dichter-troubadour brengt noemt hij zelf "een onvergetelijke poëtische sporentocht van het eerste tot het blauwste gedicht".

Zijn eigen bekroonde werk mixt hij daarbij met literaire klassiekers tot een prachtige reis vol verstilling, vervoering en spektakel.

Peter-Holvoet Hanssen was in het verleden nog stadsdichter van Antwerpen en mocht onder andere al de Vlaamse Debuutprijs, de driejaarlijkse Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap, de Arkprijs voor het Vrije Woord en de Louis Paul Boonprijs in ontvangst nemen.

Niet zomaar de eerste de beste dus, maar iemand met wie we de sterke traditie van Toast Literair in Dilsen-Stokkem kunnen verderzetten!

 

    

In samenwerking met het Davidsfonds Dilsen-Stokkem en met steun van Literatuur Vlaanderen

 

Coronaveilig

Na onze geslaagde online editie van vorig jaar (die je hier nog kan herbekijken) zijn we blij dat onze Toast Literair toch weer fysiek kan plaatsvinden. Tijdens de literaire avond met Lize Spit op 11 december bewezen we al dat dat perfect veilig kan.

Er zal wel géén receptie volgen op het optreden van Peter Holvoet-Hanssen. Deze gezellige traditie is helaas niet mogelijk binnen de geldende coronamaatregelen.

Om alles veilig te laten verlopen nemen we verder de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo vragen we je om je zeker op voorhand in te schrijven, om een mondmasker te dragen en om je Covid Safe Ticket te laten zien aan de ingang. Moeite met het Covid Safe Ticket? We helpen je graag verder in de bib. Meer info daarover lees je hier.

NB: Mochten de richtlijnen worden aangepast, dan houden we je hier op de hoogte. Iedereen die ingeschreven is ontvangt ook steeds een melding per mail.

 

Inschrijven voor Toast Literair 

Deelname aan Toast Literair kost 6,00 euro en kan enkel op inschrijving. Dat inschrijven kan door middel van het formulier hieronder.

Let op: vul het formulier in per persoon die je wilt inschrijven.

Online betalen is helaas niet mogelijk, we vragen je daarom om het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van het Davidsfonds met nummer BE51 4564 0292 2162 (Davidsfonds Dilsen-Stokkem). Gebruik de melding "Toast Literair" gevolgd door de namen van de ingeschreven personen.

Je zal van ons een bevestiging ontvangen wanneer je je via de website hebt ingeschreven. Je inschrijving is echter pas helemaal definitief als je ook de bevestiging hebt ontvangen dat het bedrag betaald is.

Inschrijvingsformulier
Persoonsgegevens
Reservatie