Computer-gebruik

In de bib kan je rustig met je eigen toestel op onze wifi komen surfen. Maar je kan ook gebruik maken van onze vaste internetcomputers.

Op deze vaste computers staat ook MS Office geïnstalleerd voor al je klassieke computertaken. Natuurlijk kan je je documenten ook afdrukken en kan je kopies maken. Bovendien kan je zelfs gratis scans maken in de bib!

Internetcomputers op de werkbanken aan het venster

De meest eenvoudige manier om in de bib op het internet te surfen is via je eigen toestel (laptop, tablet, smartphone). Je kan dit verbinden met ons draadloos netwerk "Dilsen-Stokkem WIFI". Dit is gratis en hier hoef je zelfs geen lid voor te zijn. Via de wifi kan je wel niets afdrukken.

De tweede manier is via onze vaste internetcomputers, waarop ook MS Office staat geïnstalleerd. Als lid van de bib kan je 1 uur per dag zo'n computer gebruiken. Dit is ook gratis, maar je moet je wel aanmelden aan de balie.

 

Voor het volledige reglement inzake het gebruik van onze internetcomputers en onze wifi verwijzen we naar ons dienst- en retributiereglement.

 

Afdrukken, kopiëren, scannen

  • Een document afdrukken kan via de vaste internetcomputers: 0,10 euro per pagina (zwart/wit)
  • Een document scannen kan rechtstreeks via het kopieerapparaat (via e-mail of USB-stick): gratis
  • Kopies maken kan rechtstreeks via het kopieerapparaat: 0,10 euro per pagina (zwart/wit)