Lezing The Polar Project - Een positief klimaatverhaal

Journalist Jan De Deken reisde de hele wereld rond en zag met eigen ogen de impact van klimaatverandering, waarna hij besloot dat het tijd was voor een positief verhaal: The Polar Project.

>> Schrijf je meteen in onderaan de pagina

Lezing The Polar Project - Een positief klimaatverhaal

 


The Polar Project is een platform dat inzet op sociaalecologisch bewustzijn.

Er wordt vooral gezocht naar hoe er rond klimaatverandering een constructief en inclusief verhaal kan worden opgezet. Een verhaal waarin iedereen betrokken wordt.

Jan De Deken vertrekt vanuit de ontbossing in Brazilië en de strijd van inheemse volkeren die hij daar zag, en vertelt vervolgens hoe we samen de storytelling over klimaatverandering kunnen veranderen.

 

Wie is Jan De Deken?

Jan De Deken (1985) reist sinds 2010 de wereld rond op zoek naar opmerkelijke verhalen. Hij werkte als freelancecorrespondent in Rio de Janeiro en schreef reportages vanuit meer dan dertig landen.

Op basis van wat hij zag op zijn reizen, richtte hij The Polar Project op als het eerste Nederlandstalige magazine over het meest actuele thema van deze tijd: het klimaat. Zijn reportage over de wantoestanden in Brazilië werd op Canvas uitgezonden door Rudi Vranckx.

 

Sustainable Development Goals

Deze lezing kadert binnen de Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen die de Verenigde Naties op de agenda plaatsen om van de wereld een betere plaats voor iedereen te maken

 

Inschrijven voor deze lezing  

Deelname aan de lezing is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven. Dit kan door middel van het formulier hieronder. Let op: vul het formulier in per persoon die je wilt inschrijven.

Je inschrijving is pas compleet als je van ons de bevestiging hebt ontvangen.

Inschrijvingsformulier
Persoonsgegevens
Reservatie