Haal je lerarenkaart in de bib

Deze gepersonaliseerde beroepskaart die recht geeft op tal van kortingen in musea, theaters, winkels, wetenschappelijke instellingen en nog zo veel meer!

lerarenkaart_2020.png

Kom je kaart meteen afhalen in de bib!

De nieuwe lerarenkaarten zijn gearriveerd in de bib. Officieel worden ze uitgereikt vanaf maandag 23 december, maar we delen ze nu al nu al uit.

Kom snel langs en geniet van tal van voordelen voor jou als leraar.

Meer uitleg over de lerarenkaart op de website van Klasse

De lerarenkaart 2020

De lerarenkaarten van 2020 worden op meerdere manieren verdeeld:

• Leerkrachten met een abonnement op Klasse Magazine kregen hun lerarenkaart van 2020 bij het decembernummer van 2019 thuis geleverd.
  • Startende leerkrachten krijgen éénmalig hun lerarenkaart thuisbezorgd met een gratis proefnummer van Klasse Magazine in december, maart, juni of september.
  • Voor alle andere leerkrachten ligt de lerarenkaart klaar in hun bibliotheek.

Let op: Dit is de bibliotheek van de gemeente waar je woont, niet die van de gemeente waarin je lesgeeft! In de bibliotheek van Dilsen-Stokkem liggen dus de kaarten klaar voor leerkrachten die woonachtig zijn te Dilsen-Stokkem (postcode 3560), ongeacht waar zij lesgeven.

Geef je les in Dilsen-Stokkem maar woon je in een andere gemeente? Ontdek dan hier waar jij jouw lerarenkaart kan gaan afhalen.

Let op: Je lerarenkaart blijft het hele schooljaar 2019-2020 beschikbaar in de bib. Je hebt dus tijd tot en met 30 juni om deze te komen afhalen. Daarna worden alle niet-afgehaalde kaarten teruggestuurd naar Klasse.

De bib voor leerkrachten

Onze grootste troef is onze rijke collectie boordevol kennis voor jou en je leerlingen; ons aanbod gaat van kamishibais en Fundels voor de allerkleinsten tot literaire klassiekers en de actueelste non-fictiewerken.

We organiseren het hele jaar door lezingen en workshops waarin ongetwijfeld ook jouw interessegebied aan bod komt.

Wil je met je leerlingen iets doen rond boeken? We stellen graag een boekenpakket op maat voor je samen.

En als kers op de taart: als lid van de bib heb je zelfs van thuis uit gratis toegang tot ons digitale krantenarchief!

Alle praktische info

• Je bent leerkracht en geen startende leerkracht meer
  • Je hebt geen abonnement op Klasse maar woont in Dilsen-Stokkem
  • Dan ligt je lerarenkaart nog tot 30 juni bij ons klaar
  • Breng je identiteitskaart mee wanneer je de lerarenkaart komt afhalen
  • Je moet de ontvangst van je lerarenkaart even aftekenen

Laat je zeker ook even rondleiden door de bib door onze medewerkers en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!