Doe mee aan onze Instagram wedstrijd

Onze zomerbib is de ideale fotogelegenheid! Profiteer ervan en deel je foto met ons, dan maak je nog eens kans op een pakket vol verfrissende bubbels!

 

Instagram wedstrijd

Sinds kort heeft onze bib Instagram. Je kan ons vinden als @bibliotheekdilsenstokkem.

Om deze account en onze zomerbib te ondersteunen, loopt er momenteel een wedstrijd. We dagen jou uit om een foto te maken tijdens één van de vele activiteiten die we deze zomer organiseren!

 

Hoe kan je meespelen?

  • Maak een foto tijdens een activiteit van onze zomerbib
  • Post die foto op je eigen Instagram account
  • Tag @bibliotheekdilsen-stokkem daarin
  • Gebruik de hashtag #zomerbibdilsenstokkem

Heb je een openbaar account, dan moet je niet meer doen. Staat je account privé? Stuur ons dan een screenshot van je je gepubliceerde foto om deel te nemen.

 

Op andere manieren meespelen

Je kan ook meespelen via Facebook. De wedstrijd verloopt dan gelijkaardig. Post de foto op je eigen facebookprofiel, tag @bibliotheekdilsenstokkem erin en gebruik ook de hashtag #zomerbibdilsenstokkem. Je kan de foto zelf publiek zetten, of ons via Messenger even weten dat je ons hebt getagd.

Wie niet via Instagram of Facebook kan of wil meespelen, maar toch aan de wedstrijd wil deelnemen, die kan ook de gemaakte foto doormailen naar bibliotheek@dilsen-stokkem.be, al dan niet met de toestemming dat deze door ons mag worden gebruikt ter promotie van onze zomerbib.

Heb je geen Instagram? Je kan ook deelnemen via Facebook of door je foto naar ons door te mailen op bibliotheek@dilsen-stokkem.be.

Doe zeker mee. Elke maand loten we een verrassing vol lekkere bubbels uit...