Officieel begint de grote Vlaamse Voorleesweek pas op 16 november, maar hier in Dilsen-Stokkem wordt zó veel voorgelezen dat wij meer dan een maand lang Voorleesweek vieren!

Lees verder

Op donderdag 24 oktober wordt bij ons in de bibliotheek de eerste van zes "Feeënbomen" geplaatst. De bomen komen er voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijker hebben. Zij kunnen hun wensen voor de feestdagen in de bomen achterlaten… Lees verder

Nieuwsbrief 10/10/2019

Actua in de bib: "Hoe kunnen we het voetbal redden?"

Lees verder

Nieuwsbrief 13/09/2019

Lezingen, leesclubs en ... een CoderDojo!

Lees verder

Nieuw: Online inschrijven en betalen voor activiteiten

Sinds kort maakt de stad Dilsen-Stokkem gebruik van een nieuw computersysteem voor het beheer van activiteiten. Ook met de bibliotheek stappen we hierin mee voor wat betreft onze lezingen. Hierdoor kan je vanaf nu van thuis zelf je plaats reserveren én betalen.

Lees verder

Nieuw: Afdrukken en kopiëren in kleur

De bibliotheek beschikt over een nieuwe printer, waarmee je nu ook in kleur kan afdrukken. Ideaal voor huiswerk, eindwerken, uitnodigingen, flyertjes, versiering en noem maar op!

Lees verder

Nieuwsbrief 26/07/2019

Gezocht: Vrijwilligers CoderDojo

Lees verder

Nieuwsbrief 10/07/2019

Meer digitale prentenboek voor op vakantie

Lees verder

Nieuwsbrief 26/06/2019

Zin in de beste vakantie ooit?

Lees verder

Beperkte uitleentermijn e-readers

Omdat onze e-readers zo gegeerd zijn tijdens de zomermaanden zijn we genoodzaakt om de uitleentermijn van onze e-readers tijdens de zomermaanden aan te passen.

Lees verder