Mini-musical "Wilde haren"

Kom de eerste woensdag van de paasvakantie naar de bib voor een heerlijke musicalopvoering die zowel in de voor- als in de namiddag wordt gespeeld, lekker gezellig tussen de rekken van de jeugdafdeling.

>> Schrijf je meteen in onderaan de pagina

Mini-musical "Wilde haren" tussen de rekken van Bibliotheek Dilsen-Stokkem

 


Wie bevrijdt Leeuw Loewis van zijn wilde haardos? Hij is het namelijk zat, al die gevaren op zijn pad. Hij ziet niets doet zich altijd pijn. Ga jij mee op avontuur?

Deze voorstelling is een productie van Dani's Muzikale Verhalen, een mini-musical van één artieste samen met haar handpop en superleuke liedjes. Ideaal voor kinderen van 3 tot 9 jaar!

Er zijn twee gratis opvoeringen, eentje om 10 uur en eentje om 14 uur. Het is twee keer dezelfde opvoering, je kan je onderaan deze pagina inschrijven voor wat jou het beste past deze vakantie.

 

Voorleeshalfuurtje op woensdagnamiddag

Elke woensdagnamiddag om 14 uur wordt er voorgelezen in de bib, dat is onze vaste afspraak. We lezen dan voor in twee groepen, eentje voor kleuters en eentje voor kinderen van de lagere school. De grens tussen beide groepen trekken we niet zo scherp, maar zo weet je wel zeker dat je een verhaaltje op maat van jouw kinderen krijgt.

Elke eerste woensdag van de maand breiden we dat voorleeshalfuurtje nog eens uit met een knutselactiviteit of een andere leuke bezigheid die aansluit bij het verhaaltje. Dan voorzien we ook koffie, water en thee voor de mama's die zich lekker met een tijdschrift of een goed boek even apart kunnen zetten voor wat me-time 😉

Deze mini-musical vervangt het voorleeshalfuurtje op woensdag 5/4. Omdat het dan net de eerste woensdag van de maand is, verplaatsen we de XL-versie met knutselen naar de tweede week van de paasvakantie, woensdag 12/4.

 

Inschrijven voor de mini-musical

Komen kijken naar de mini-musical is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven. Dit kan door middel van het formulier hieronder. Let op: vul het formulier in per persoon die je wilt inschrijven, ook voor de volwassen begeleiders.

Duidt zeker ook het juiste uur aan!

Je inschrijving is pas compleet als je van ons de bevestiging hebt ontvangen.

Inschrijvingsformulier
Persoonsgegevens
Reservatie