Mizomernamiddag met workshop bloemenkransen maken

Wanneer de zon op zijn hoogtepunt is vieren we het Midzomerfeest op en rond de plukweide De Zoenebloem te Rotem, met een workshop bloemenkransen maken en allerlei andere leuke activiteiten!

Midzomer


 

🏵️ Workshop bloemenkransen maken voor ouder en kind - VOLZET
 

🏵️ Verhalenwandeling in en rond pluktuin De Zoenebloem
 

🏵️ Midzomer randactiviteiten & pop-up bib
 

>> Geef je op voor de wachtlijst van de workshop bloemenkransen maken

 

Wat is Midzomer?

Midzomer is het leukste feest van de zomer en een heerlijke manier om de grote vakantie in te zetten. Het is een bekende traditie in Scandinavië waar we jou vanaf dit jaar graag van laten meegenieten.

Want wanneer de zon op zijn hoogtepunt staat en we de langste dag van het jaar mogen meemaken, dan krijgen de bloemen magische krachten... We zijn dan dankbaar voor het licht dat ons ook tijdens de donkere dagen zal beschermen en vieren dit in het unieke decor van De Zoenebloem met heel wat leuke activiteiten.

 

Wat kan ik verwachten van deze Midzomernamiddag?

Onze Midzomervertelling is een belevingsnamiddag voor alle kinderen van de lagere school, vanaf 6 jaar.

De Zoenebloem

 

Centraal staat de professionele workshop Bloemenkransen maken voor ouder en kind door Tine van De Zoenebloem. Een mooie krans in je haren kan namelijk niet ontbreken bij een Midzomerfeest. Met de bloemen uit de weergaloze pluktuin en de begeleiding van Tine kan dit zeker niet meer stuk!

Als (groot)ouder doe je zelf ook mee aan deze workshop, samen met je (klein)zoon of dochter. Quality time gegarandeerd! Je betaalt 10 euro per kind. VOLZET

Daarnaast nemen we de kinderen mee op een kleine wandeling in de prachtige natuur rond de pluktuin en vertellen we onderweg een verhaal over de magie van Midzomer. We spelen spelletjes met hen en gaan actief aan de slag met allerlei Midzomeractiviteitjes. Hier kan je je nog steeds gratis en zonder inschrijving bij aansluiten.

Ondertussen kan je zelf relaxed achterover leunen in onze pop-up bib. Er is zelfs een barista met leuke koffietjes, iced tea en bloemendrankjes!

Deze belevingsnamiddag vindt éénmalig plaats op zaterdag 25/06 duurt van 14 tot 17 uur. Om praktische redenen splitsen we de namiddag op in twee groepen, met elk 7 plaatsen:

  • Groep 1: 14.00-15.30 uur: workshop bloemen maken 🏵️ 15:30-17:00 uur: verhalenwandeling en randanimatie
  • Groep 2: 14.00-15.30 uur: verhalenwandeling en randanimatie 🏵️ 15:30-17:00 uur: workshop bloemen maken

 

Inschrijven  

Deelname aan de workshop bloemenkransen maken kost 10 euro, maar deze is VOLZET. Je kan je via het formulier hieronder wel nog opgeven voor de wachtlijst. (Let op: vul het formulier in per persoon die je wilt inschrijven.)

De pluktuin is los hiervan wel de hele dag open van 10.00 tot 17.00 uur en ook onze pop-up bib met leesterras en barista is de hele namiddag vrij toegankelijk van 14.00 tot 17.00 uur.

Bij de verhalenwandeling kan iedereen gratis aansluiten, ook zonder deelname aan de workshop.

Inschrijvingsformulier
Persoonsgegevens
Reservatie