Literaire avond met Lize Spit

De leading lady van de Vlaamse literatuur komt naar de bib voor een goed gesprek over haar meest recente boek: "Ik ben er niet".

Lize Spit

 

Lize Spit is een literair fenomeen. Haar debuutroman Het smelt werd een van de grootste bestsellers van de afgelopen jaren en na lang wachten verscheen de opvolger Ik ben er niet – opnieuw een schot in de roos.

Over dit nieuwe boek komt zij op zaterdag 11/12 vertellen in de bib. Ze doet dat in gesprek met Jelle Van Riet, die zelf ook schrijfster en journaliste is en een ervaren interviewster.

Na afloop is er nog de mogelijkheid om het boek te kopen en te laten signeren.

 

Inschrijven kan onderaan deze pagina

 

 

Lize Spit - Ik ben er niet

Ik ben er niet

De Brusselse Leo is tien jaar samen met haar vriend Simon. Verbonden door een moeizame jeugd, heeft het koppel weinig anders nodig dan elkaar. Tot alles kantelt: Simon komt midden in de nacht thuis en lijkt vanaf dat moment iemand anders.

Langzaam valt Leo's minutieus opgebouwde bestaan uiteen, tot het punt waarop het gevaarlijk wordt. Ik ben er niet is een verhaal over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemankeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven.

 

 

Coronaveilig

We doen ons best deze literaire avond zo veilig mogelijk te organiseren. Op dit moment is dat nog perfect mogelijk. We vragen je wel een mondmasker te dragen en je Covid Safe Ticket te laten zien aan de ingang.

Moeite met het Covid Safe Ticket? We helpen je graag verder in de bib. Meer info daarover lees je hier.

Mochten de richtlijnen worden aangepast, dan houden we je hier op de hoogte. Iedereen die ingeschreven is ontvangt ook steeds een melding per mail.

 

Inschrijven voor deze lezing  

Deelname aan de lezing is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven. Dit kan door middel van het formulier hieronder. Let op: vul het formulier in per persoon die je wilt inschrijven.

Je inschrijving is pas compleet als je van ons de bevestiging hebt ontvangen.

Inschrijvingsformulier
Persoonsgegevens
Reservatie