@ppcafé: Handige apps in Android

Een lessenreeks van vijf @ppcafés over apps en hoe ze te gebruiken. Ideaal voor wie zijn smartphone of tablet helemaal onder de knie wil krijgen!

@ppcafé


 

Er zijn al heel wat handige apps vooraf geïnstalleerd op je Android toestel. Wij gaan samen met jou aan de slag met de camera, foto’s, telefoneren, berichten, contacten, agenda, internet en mails.

Via de Play Store kan je bovendien kiezen uit meer dan 3 miljoen apps om te installeren. Ontdek samen met ons hoe je kunt navigeren in de Play Store en hoe je zo’n app installeert en verwijdert.

Je kan zowel deelnemen met een smartphone als een tablet, maar het moet een Android toestel zijn.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Let op: de inschrijving is pas definitief als de kostprijs van 25 euro betaald werd in de bib!

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je al een beetje met je toestel kan werken zoals dat werd uitgelegd in de lessenreeks "Ik ken helemaal niets van m'n Android toestel" (de absolute basis: knoppen, instellingen, internetverbinding).

Je hoeft deze reeks echter niet gevolgd te hebben. Je kan ook zo aansluiten.

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.

 

Veiligheidsvoorschriften COVID-19

  • Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 8
  • We verwachten van iedereen een goede handhygiëne
  • In de bib is een mondmasker verplicht, maar eens gezeten aan je plaats kan je dit afzetten

Het spreekt voor zich dat alleen gezonde personen naar de bibliotheek kunnen komen. Vertoon je symptomen van het coronavirus? Blijf dan thuis, contacteer je huisarts en verzorg je goed.