Livre
Néerlandais
Joona Linna krijgt te maken met een seriemoordenaar die complexe raadsels achterlaat waarmee de politie de moorden kan stoppen.
Extra subject
Detectives
Titre
Spin
Auteur
Lars Kepler
Traducteur
Edith Sybesma
Langue
Néerlandais
Langue originale
Suédois
Titre original
Spindeln
Éditeur
Amsterdam: Cargo, 2022
509 p.
ISBN
9789403107516 (paperback)

Commentaires

Een kloeke (509 blz.) Scandinavische thriller waarin Joona Linna en Saga Bauer gezamenlijk een seriemoordenaar proberen te stoppen. Drie jaar geleden ontving Saga Bauer een ansichtkaartkaart met een bericht over een pistool met negen witte kogels. Een daarvan was bedoeld voor Joona Linna, en Saga zou de enige zijn die hem kon redden. Nu wordt er een bijna vergaan lijk gevonden, in de buurt ligt een melkwit patroon. Met complexe raadsels geeft de dader de politie de mogelijkheid om het moorden te stoppen. In prettige, toegankelijke stijl geschreven. Lars Kepler (1966) is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun bloedstollende thrillers rond Joona Linna veroverden ze de wereld. Inmiddels zijn er van hun boeken in Nederland en Vlaanderen een miljoen exemplaren verkocht.

À propos de Lars Kepler

Lars Kepler est le nom de plume d'un couple d'auteurs suédois de romans policiers, Alexandra Coelho Ahndoril (en) (née le 2 mars 1966 à Helsingborg) et Alexander Ahndoril (en) (né le 20 janvier 1967 à Stockholm).

Œuvres

Série Joona Linna

  1. L'Hypnotiseur, Actes Sud, coll. « Actes noirs », 2010 ((sv) En lire plus sur Wikipedia