Herinnerings-mails

De vervaldatum van je uitleentermijn uit het oog verloren? Dan kan de boete snel oplopen...

Als je dat wil, dan helpen we jou om dit te vermijden. Bezorg ons je e-mailadres en wij sturen je automatisch een mail wanneer de vervaldatum in zicht komt.

John Cleese wijst op zijn horloge (scène uit "Clockwise")

De eenvoudigste manier om ons je e-mailadres te bezorgen is met een mailtje naar bibliotheek@dilsen-stokkem.be. Vermeld zeker ook je lenersnummer in de mail, plus je naam en adres. Wij sturen je een bevestiging van zodra we de aanpassing hebben doorgevoerd.

Je kan je e-mailadres ook altijd doorgeven via Mijn Bibliotheek. Meld je hiervoor aan rechtsbovenaan deze pagina. Via Mijn Bibliotheek kan je je materialen ook van thuis uit verlengen.

 

Wil je naast deze herinneringsmails ook onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan hier in. Zo blijf je op hoogte van alles wat er te beleven valt in de bib.

 

Let op: Als lener blijf je steeds verantwoordelijk voor het tijdig inleveren van het de materialen of het verlengen van de uitleentermijn ervan. Ook wanneer de herinneringsmail om welke reden dan ook niet ontvangen wordt, blijft die verantwoordelijkheid gelden en dient een eventuele boete te worden betaald.