Voor wie nog niet vertrouwd is met zijn tablet of smartphone bieden we een goede basiscursus aan die bestaat uit twee modules. Wil je graag met je toestel leren werken, dan zijn deze acht @ppcafés precies wat je nodig hebt.

Man die smartphone bedient

Module 1: Ik ken helemaal niets van m'n toestel - GRATIS

In deze gratis module wordt de absolute basis geoefend. Je leert er alles over de knoppen, aansluitingen, instellingen en internetverbindingen. Je kan zowel deelnemen met een smartphone als een tablet.

Deze module bestaat uit 3 lessen en is volledig gratis.

Module 2: Handige apps

Eens je de absolute basis onder de knie hebt, kan er dieper worden ingegaan op het werken met apps. We gaan aan de slag met de apps die standaard op je toestel staan en ontdekken samen welke extra apps je nog op je toestel kan zetten en hoe je dat doet.

Deze module bestaat uit 5 lessen van telkens 5 euro, oftewel 25 euro in totaal.

 

Een volledig overzicht van alle huidige @ppcafés voor beginners vind je onze agenda.

 

Let op: deze basiscursus is afhankelijk van het toestel waar je mee werkt. Ofwel gaat het om een tablet of smartphone van Android, ofwel om een iPad of iPhone van het merk Apple. Met een iPad of iPhone kan je niet de @ppcafés voor Android volgen en omgekeerd.

Momenteel worden er enkel @ppcafés voor beginners over Android gegeven. Heb jij een iPad of iPhone waarmee je beter wil leren werken? Laat het ons zeker weten dan proberen we ook hierover @ppcafés te organiseren.