Boek
Nederlands

Dromen : de complete Templeton-trilogie

Nora Roberts (auteur), Angela Knotter (vertaler)

Dromen : de complete Templeton-trilogie

In de reeks:
Omnibus met de drie eerder apart verschenen verhalen over drie vriendinnen die samen opgroeien op het landgoed van de Templetons in Californie͏̈, waarin hun persoonlijke uitdagingen en hun vriendschap centraal staan.
Bevat
Verover je droom Koester je droom Vind je droom
Verover je droom
Koester je droom
Vind je droom
Extra onderwerp
Romans, Feel good, romantische romans
Titel
Dromen : de complete Templeton-trilogie
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Angela Knotter
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Daring to dream ; Holding the dream ; Finding the dream
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2018
1048 p.
ISBN
9789022583067 (paperback)

Besprekingen

Bundeling van de drie verhalen over de vriendinnen Kate Powell, een weesmeisje, Margo Sullivan, dochter van de huishoudster, en Laura Templeton, wiens ouders een hotelketen bezitten, die samen opgroeien op het landgoed van de Templetons in Californië. In 'Verover je droom'* trouwt Laura jong, gaat Kate studeren en maakt Margo carrière als fotomodel. Succes, rijkdom en glamour is hun deel, totdat Laura en Margot worden bedrogen. Gaandeweg veranderen ze in geëmancipeerde vrouwen die hun leven met daadkracht en visie vorm geven en van de liefde meer eisen dan valse romantiek. In 'Koester je droom'** is Kate een succesvolle accountant geworden. Als ze hoort dat haar vader was veroordeeld voor oplichting, stort haar wereld in. Bovendien wordt ze zelf beschuldigd van verduistering. Als ze dan een aantrekkelijke man ontmoet, realiseert ze zich dat gevoelens, emoties en vriendschap belangrijker zijn dan een carrière. In 'Vind je droom'*** staat het leven van high society-vrouw Laura centraal…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia