Dvd
Engels
Aan de oever van een rivier in Londen wordt een koffer gevonden met de resten van een man van middelbare leeftijd. Politie-inspecteur Cassie Stuart en haar collega moeten de man identificeren.
Titel
Unforgotten. Season 2
Acteur
Nicola Walker Sanjeev Bhaskar
Taal
Engels
Uitgever
Just Entertainment, © 2017
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
6 x 45 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983966000

Besprekingen

Seizoen 2 van een ITV-detectiveserie met Nicola Walker (Last Tango in Halifax). Aan de oever van een rivier in Londen wordt een koffer gevonden met de resten van een man van middelbare leeftijd. Politie-inspecteur Cassie Stuart en haar collega Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) moeten de man identificeren. Het blijkt David Walker, een adviseur van de Conservatieve Partij die verdween in 1990. Intussen leren we een aantal mensen kennen die geen verband houden met elkaar, behalve dat ze allemaal een connectie met het slachtoffer hadden.

Over Nicola Walker

Nicola Jane Walker (Londen, 15 mei 1970) is een Britse actrice.

Biografie

Walker werd geboren in de wijk Stepney van Londen in een gezin van twee kinderen. Zij studeerde af aan New Hall College, een college voor vrouwelijke studenten van de Universiteit van Cambridge. Hier startte zij met het acteren bij de studententheaterclub Footlights.

Walker begon in 1994 met acteren in de film Four Weddings and a Funeral, waarna zij nog meerdere rollen speelde in films en televisieseries. Zij is vooral bekend van haar rol als Ruth Evershed in de televisieserie Spooks waar zij in 57 afleveringen speelde (2003-2011). Naast het acteren voor televisie is zij ook actief in het theater.

Walker is getrouwd met acteur Barnaby Kay met wie zij een zoon heeft (2006).

Filmografie

Films