Boek
Nederlands

Laser game : rennen voor je leven

Maren Stoffels (auteur)
+1
Laser game : rennen voor je leven
×
Laser game : rennen voor je leven Laser game : rennen voor je leven

Laser game : rennen voor je leven

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Silvijn en Noor hebben ruzie met twee klasgenoten en besluiten het ’s nachts uit te vechten in de lasergame-arena van Silvijns ouders. Maar dan dringen twee gewapende figuren de gamehal binnen en moeten ze samenwerken om te overleven. Vanaf ca. 10 jaar.
Titel
Laser game : rennen voor je leven
Auteur
Maren Stoffels
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Leopold, 2022
134 p.
ISBN
9789025884222 (hardback)

Besprekingen

Een spannende jeugdthriller. Silvijn en Noor hebben ruzie met twee klasgenoten en besluiten het uit te vechten in de lasergame-arena van Silvijns ouders. In de nacht. Maar dan dringen twee figuren met bivakmutsen de gamehal binnen. De inbrekers zijn gewapend en Silvijn en Noor zullen moeten samenwerken met hun klasgenoten om de nacht te overleven. In vlotte, hedendaagse stijl geschreven. Maren Stoffels (Amsterdam, 1988) is een bekende Nederlandse schrijver en jeugdauteur. Ze schreef tientallen boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven en won verschillende literaire prijzen, zoals de Hotze de Roosprijs en de Prijs van de Jonge Jury. Vanaf ca. 10 jaar.

Over Maren Stoffels

Maren Inne Stoffels (Amsterdam, 13 januari 1988) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Stoffels begon op haar 15e met schrijven van haar gepubliceerde boeken. In 2006 behaalde zij haar mavodiploma.

Doorbraak en daarna

Op haar 15e besloot Stoffels haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar men vond haar nog te jong. Twee jaar later verscheen haar eerste boek, Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze op 17 april 2005 in Utrecht de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs won. Na dit debuut volgden Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup, die samen met Dreadlocks & Lippenstift een trilogie vormen over het leven van hoofdpersonage Sofie. Tussen het uitbrengen van Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup zitten vier maanden.

Stoffels volgende boek, Sproetenlie…Lees verder op Wikipedia