Boek
Nederlands

De Zoeneblom : een zoek- & telboek van Pit & Puf

Marc De Bel (auteur), Frieda Van Raevels (illustrator)

De Zoeneblom : een zoek- & telboek van Pit & Puf

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Papa Boeboek komt thuis met drie zonnebloemzaadjes. Puf wil die meteen opeten. Maar dat mag niet van mama en papa. Zij bewaren de pitjes om te planten. Wat ze ook doen.

Pit en Puf gaan elke dag kijken naar de drie zoeneblomplantjes, zoals Puf die noemt. Die groeien als… zonnebloemen. Maar op een dag heeft iemand twee van de plantjes opgegeten! Wat nu?


De Zoeneblom is meer dan

Titel
De Zoeneblom : een zoek- & telboek van Pit & Puf
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Frieda Van Raevels
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
[24] p. : ill.
ISBN
9789464016109 (hardback)

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties