Dwarsligger
Nederlands

Niets te vrezen

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
De stormachtige relatie tussen een ex-marinier en de beheerster van een Blijf van m'n lijf-huis geeft een moordenaar alle tijd om allerlei plannen uit te voeren.
Titel
Niets te vrezen
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Nothing to fear
Uitgever
[Amsterdam]: Dwarsligger, © 2018
783 p. ; 12 cm
ISBN
9789049806767 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen, Hanover House. Wanneer Sue met haar zoontje bij haar aanklopt, heeft Dana geen benul van wie ze in huis haalt. De zojuist vrijgekomen Sue zint op wraak. Iedereen die in haar ogen (mede)verantwoordelijk is voor het feit dat ze de gevangenis in moest, zal moeten boeten. Allengs zet Dana meer vraagtekens bij de beweegredenen van Sue en gaat zij sterk twijfelen aan de waarheid van haar beweringen. Wanneer er in de omgeving een aantal moorden worden gepleegd, krijgt Dana een angstig voorgevoel dat deze nachtmerrie nog lang niet voorbij is. Prima thriller van Karen Rose in de voor haar bekende, uitstekende schrijfstijl. Rose wisselt opnieuw spanning en romantiek weer subliem af. Een verhaal dat boeit, beklijft en je ademloos uitleest. De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in veel landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. O…Lees verder

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties