Titel
Wisting. Seizoen 2
Naar het werk van
Jørn Lier Horst 1970-
Acteur
Sven Nordin Carrie-Anne Moss
Taal
Noors
Uitgever
Lumière, © 2022
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2021-2022
Speelduur
8 x 45 min.
Aantekening
Noors gesproken, Nederlandse ondertiteling
EAN
5407003483208

Over Jørn Lier Horst

CC BY 2.0 - Foto van/door Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (Bamble, 27 februari 1970) is een Noorse schrijver en voormalig rechercheur moordzaken. De werkplek van zijn personage William Wisting is maar een paar deuren verwijderd van Jorn Lier Horsts eigen bureau.

Bibliografie

Nullpunkt-trilogie, met co-auteur Thomas Enger

  • 2018: Nullpunkt (Nulpunt, A.W. Bruna Uitgevers, 2020)
  • 2019: Røykteppe (Rookgordijn, A.W. Bruna Uitgevers, 2021)
  • 2020: Slagside (Slagzij, A.W. Bruna Uitgevers, 2022)

Wisting-serie

  • 2021: Grenseløs
  • 2020: Sak 1569
  • 2019: Illvilje (De onbekende, Cold-Case kwartet 3, A.W. Bruna Uitgevers, september 2022)
  • 2018: Det innerste rommet (De Fjord, Cold-Case kwartet 2, A.W…Lees verder op Wikipedia