Boek Nederlands

Zo werkt Google Foto's : haal meer uit je smartphone!

Hans Frederiks (auteur)

Zo werkt Google Foto's : haal meer uit je smartphone!

Hans Frederiks (auteur)
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.

Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En daarbij maakt het niet uit of je een Android-telefoon of een iPhone hebt, want de app is voor beide platforms beschikbaar.
Onderwerp
Google Photos
Titel
Zo werkt Google Foto's : haal meer uit je smartphone!
Auteur
Hans Frederiks
Taal
Nederlands
Uitgever
Culemborg: Van Duuren Media, © 2018
104 p. : ill.
ISBN
9789463560283 (paperback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Besprekingen

De gratis app Google Foto's, beschikbaar voor zowel gebruikers van een Android toestel als de iPhone, biedt vele mogelijkheden voor het beheren en bewerken van foto's op de smartphone. In deze verzorgde, kleurrijke maar ook prijzige handleiding worden in zeven hoofdstukken verschillende thema's stap voor stap behandeld. Naast de meestal bekende gereedschappen als het gebruiken van filters, bijsnijden en draaien wordt o.a. aandacht besteed aan het delen van foto's, groeperen op bijvoorbeeld gezichten, albums en films maken en instellingen als het maken van een back-up. De teksten, gedrukt in een wat klein lettertype, zijn niet moeilijk. De inhoud is goed te volgen omdat gebruikgemaakt wordt van gekleurde screenshots. Ook daarvan is de tekst erg klein. De doelgroep is groot: alle gebruikers van een smartphone die hun op de telefoon gemaakte foto willen beheren.