Bibtalk B4Plastics

In november 2021 won het bedrijf B4Plastics uit Dilsen-Stokkem de grootste milieuprijs ter wereld voor hun innovatieve projecten. CEO Stefaan De Wildeman komt uitleggen wat het bedrijf zo uniek maakt en hoe het de toekomst groener maakt.

B4Plastics

 


Met de Food Planet Prize sleepte B4Plastics maar liefst 2 miljoen dollar in de wacht! Niet niks voor een jong bedrijfje op het industrieterrein van Lanklaar.

B4Plastics heeft zich tot doel gesteld het gebruik van plastic radicaal te vergroenen. Het toenemende gebruik van plastic vormt immers een grote bedreiging voor de ecologische toestand van onze planeet, maar zolang er geen alternatief is, draait de wereld verder. En dat alternatief, dat lijkt B4Plastics nu mee vorm te geven.

 

Wil jij weten wat B4Plastics precies allemaal doet? Wat de gevaren van microplastics precies zijn en wat de wetenschap als oplossing kan aandragen? Kom dan gratis luisteren naar de inspirerende Bibtalk van CEO Stefaan De Wildeman op woensdag 11 mei om 20.00 uur in de bib.

>> Reserveer meteen je plaats onderaan deze pagina

 

 

Inschrijven voor deze bibtalk 

Onze bibtalks zijn altijd volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven. Dit kan door middel van het formulier hieronder. Let op: vul het formulier in per persoon die je wilt inschrijven.

Je inschrijving is pas compleet als je van ons de bevestiging hebt ontvangen.

Inschrijvingsformulier
Persoonsgegevens
Reservatie