@ppcafé: Fotobewerking met Snapseed

Een gloednieuwe lessenreeks van vijf @ppcafés over het mooier maken van foto's op je tablet of smartphone met behulp van de eenvoudige maar krachtige en gratis app Snapseed.

snapseed_boxup.PNG


 

Het leuke aan je smartphone of tablet is dat je ook altijd een fototoestel bij hebt. Maar vaak ben je toch nog niet tevreden over het resultaat. De foto die jij hebt gemaakt, ziet er niet uit als de foto's die je op het internet terugvindt...

Dankzij Snapseed maak jij in een mum van tijd professioneel ogende foto's. De app is heel gebruiksvriendelijk, maar met heel wat bijzondere mogelijkheden.

Filters, belichting, correcties, ... met Snapseed doe je het allemaal in een handomdraai op je mobiele toestel zelf.

Met Snapseed heb je bijna een professioneel fotobewerkingsprogramma op je telefoon of tablet staan. Het kost je bovendien niks en het werkt heel intuïtief. De basis heb je zo onder knie en de rest ontdek je spelenderwijs!

 

Inschrijven

Inschrijven kan via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Let op: inschrijven doe je altijd voor de 5 @ppcafés samen en kost 25 euro in totaal. De inschrijving is pas definitief als de betaling gebeurd is!

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je het gebruik van je eigen toestel al goed onder de knie hebt. Je kan ermee werken, kan een nieuwe app installeren en kan een foto maken.

Heb je in het verleden ooit de lessenreeks "Handige apps in Android" gevolgd, dan ben je er helemaal klaar voor! Je kan echter ook aansluiten als je deze reeks niet hebt gevolgd maar van jezelf al over de nodige basiskennis beschikt.

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.