Lezing: "Propere voeten: Hoe kunnen we het voetbal redden?"

Legaal of niet - of door de juiste achterpoortjes - het grote geld raast doorheen het moderne voetbal en verandert alles. Sportjournalist Frank Van Laeken ontleedt impact hiervan.

Missing media.

 

Op 10 oktober 2018 werd de voetballiefhebber wakker met het bericht dat er massaal geld was witgewassen in het Belgisch voetbal en dat er matchen werden gefixt.

Operatie “Propere handen” was groot nieuws. Maar tegelijk was het geen grote verrassing. Want gaat het topvoetbal niet al jaren kapot aan het grote geld?

Frank Van Laeken is sportjournalist en schrijver van het boek £X€£$$ United over de financiële excessen in het voetbal. In een lezing van 2 x 45 minuten (plus wat toegevoegde tijd) doet hij uit de doeken hoe het er écht aan toe gaat achter de schermen van de belangrijkste bijzaak ter wereld.

 

Inschrijven

Deze lezing kan je gratis bijwonen, maar je moet je wel je plaats reserveren via http://reservaties.dilsen-stokkem.be. Meer uitleg over hoe je dit online inschrijvingssysteem kan gebruiken vind je hier.

Lukt het niet om je op deze manier in te schrijven? Stuur ons een mail op bibliotheek@dilsen-stokkem.be of bel naar 089 790 880.