@ppcafé: Aan de slag met Google Foto's

Met de smartphone heeft iedereen tegenwoordig een fototoestel in de zak zitten en kan je oneindig veel foto's maken. Maar hoe bewaar je die en wat kan je er nadien nog allemaal mee doen?

@ppcafé


 

Op twee avonden tijd leer je alles over hoe je Google Foto's kan gebruiken, een bijzonder handige app die op de meeste Android toestellen al staat geïnstalleerd.

Dankzij deze app kan je je telefoon of tablet automatisch een back-up laten maken van al je foto's. Ook foto's die niet meer op je toestel zelf staan, kan je op die manier blijven bekijken!

Bovendien heeft de app ook enkele hele interessante manieren om je foto's te ordenen en te bewerken. Zonder dat je zelf moeite moet doen maak je zo je leukste herinneringen nog leuker en toegankelijker!

Je kunt deelnemen met elke smartphone of tablet. Het besturingssysteem is niet van belang.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Let op: de inschrijving is pas definitief als de kostprijs van 5 euro betaald werd in de bib!

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je al voldoende met je toestel kan werken: je kan verbinding maken met het internet en zelf een app installeren indien nodig.

Als je ooit de lessenreeks "Handige apps in Android" hebt gevolgd zit je zeker goed!

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.