@ppcafé: Wandelen en fietsen met OsmAnd

Afgelast in het kader van de versterkte maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Meer informatie over de beslissing om alle activiteiten van de stad Dilsen-Stokkem te annuleren lees je hier.

 

osmand_boxup.PNG

 

Met OsmAnd kan je zeer getailleerde kaarten op je toestel downloaden om vervolgens te gaan kiezen wat je precies zichtbaar wilt maken op de kaart. Je kan alle bekende wandel- en fietsroutes weergeven, ook de fietsknooppunten, plus ook je eigen interessepunten zoals cafeetjes, toiletten, bushaltes en noem maar op...

Op deze kaart kan je dan je eigen route uitstippelen. Eens gedownload is alle informatie trouwens ook offline beschikbaar op je toestel. Dit maakt van OsmAnd de perfecte vervanger van al die papieren kaarten tijdens al jouw trektochten en fietsuitstapjes. Deze handige app helpt je bij alle vormen van navigatie.

Tijdens deze drie lessen leren we je er perfect mee om te gaan. OsmAnd is gratis en werkt heel vlot, en aan alle leuke extra's besteden we zeker genoeg aandacht!

 

Inschrijven

Inschrijven voor deze lessenreeks is niet mogelijk.

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je het gebruik van je eigen toestel al goed onder de knie hebt. Je kan verbinding maken met het internet en een nieuwe app installeren e.d.

Heb je in het verleden ooit de lessenreeks "Handige apps in Android" gevolgd, dan ben je er helemaal klaar voor! Je kan echter ook aansluiten als je deze reeks niet hebt gevolgd maar van jezelf al over de nodige basiskennis beschikt.

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.