Lezing: "Hoor de kracht van de stilte"

Kom op een hele laagdrempelige, down-to-earth manier kennismaken met mediteren. Je hoeft je yogamatje niet mee te nemen, je krijgt een verhelderende uitleg van professioneel mental coach Kelly Duisters.

 

Wil je ontdekken wat de troeven van mediteren zijn en welk effect het heeft op je lichaam, emoties, gedachten en prestaties? Wil je leren hoe je kunt mediteren en hoe meditatie een waardevolle plaats kan krijgen in jouw leven?

Mental coach Kelly Duisters laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met de kracht van meditatie. Niet zweverig, maar heel down-to-earth, met meer concentratie, meer balans, meer focus.

In het dagelijkse leven helpt Kelly Duisters professionals en sporters om stil te staan, zodat ze daarna krachtiger en gerichter kunnen vooruitgaan. Want stilstaan is vooruitgaan, zo luidt haar motto. Dat lijkt een tegenstrijdigheid omdat we opgroeien met het idee dat stilstand een synoniem is voor achteruitgang. We gaan door, en door, en door, maar net daardoor lopen we vaak in cirkels en bereiken we niet wat we willen.

Meditatie, yoga, concentratie- en ademhalingsoefeningen, het helpt allemaal om meer focus te verkrijgen, met lichaam en geest in balans en betere prestaties als resultaat.

Meer info lees je op http://focusforward.be

 

Inschrijven

Deze lezing kan je gratis bijwonen, maar je moet je wel je plaats reserveren via http://reservaties.dilsen-stokkem.be. Meer uitleg over hoe je dit online inschrijvingssysteem kan gebruiken vind je hier.