Samenkomst KJV - VOLZET

Ben jij een echte boekenwurm en zit je in het 3e, 4e, 5e of 6e leerjaar? Dan is de KJV zeker iets voor jou!

kjv_kader_up.PNG

 


Met de bibliotheek doen we al enkele jaren mee aan de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Of kortweg: KJV.

Met uitleg over dit leesclubje voor kinderen vind je hier.

Hiervoor zijn we op zoek naar leesgrage kinderen van het 3e, 4e, 5e of 6e studiejaar die samen met ons acht jeugdboeken willen lezen, bespreken en beoordelen.

De boeken lees je natuurlijk thuis, maar vier keer per jaar komen we ook samen in de bib om op een leuke, speelse manier over de boeken te praten. Altijd zeer plezant!

 

Meedoen met KJV

Onze eerste samenkomst vindt plaats op vrijdag 25 september. We maken kennis, verdelen de boeken en helpen je op weg. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers van ons ook een super-deluxe KJV-leesdagboek!

De volgende samenkomsten zijn in november en januari, en een laatste keer in maart om op de boeken te stemmen. In april/mei wordt er een groot Limburgs slotfeest georganiseerd (onder voorbehoud), waarbij de genomineerde auteurs en illustratoren worden uitgenodigd.

Onze KJV leesclub is volzet,
je kan je wel nog op de wachtlijst zetten via deze link

 

Veiligheidsvoorschriften COVID-19

  • Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 15
  • We verwachten van iedereen een goede handhygiëne
  • We vragen je om je kinderen af te zetten en op te halen in de bibliotheek zelf, en als ouder zelf niet mee te komen naar de leeszaal
  • Tijdens de KJV dragen onze coaches een mondmasker
  • De kinderen hoeven geen mondmasker te dragen

Het spreekt voor zich dat alleen gezonde personen naar de bibliotheek kunnen komen. Vertoon je symptomen van het coronavirus? Blijf dan thuis, contacteer je huisarts en verzorg je goed.