Lezing: "Stapvoets-wijzer-worden"

Het verhaal van gewezen concertorganisator Frederik Claeys is dat van een moderne pelgrimstocht. Laat je tijdens deze inspirerende lezing meevoeren naar Compostela en vooral: weg van de burn-outs.

 

Na enkele succesvolle jaren als concertorganisator waren bij Frederik de batterijen leeg. Twee jonge kinderen maakten zijn leven er niet meteen rustiger op. Was het een burn-out of een midlifecrisis? Als hij toen niet ging herbronnen, wanneer wel?

Hij nam een besluit en trok te voet naar Compostela, of toch alleszins "richting" Compostela. Het werd een uiterst verrijkende tocht die hem vanuit Limburg, via Compostela, uiteindelijk in Porto zou doen uitmonden. Van een burn-out was toen geen sprake meer, van een hoofd vol levenslessen en opgedane inzichten des te meer.

Het is over deze tocht die zijn leven heeft veranderd dat Frederik komt vertellen. Zijn bijzondere anekdotes bieden een inkijk in zijn eigen ziel, én in die van de maatschappij.

 

Inschrijven

Deze lezing wordt georganiseerd door dienst WVC (Welzijn - Vrije tijd - Cultuur) van de Stad Dilsen-Stokkem.

Deelnemen aan deze lezing kost 3 euro. Je kan online inschrijven én betalen via http://reservaties.dilsen-stokkem.be. Meer uitleg over hoe je dit online inschrijvingssysteem kan gebruiken vind je hier. Je kan ook steeds terecht op de dienst WVC of in de bib.