CoderDojo - VOLZET

We starten opnieuw met onze CoderDojo Dilsen-Stokkem, een supercoole programmeerclub voor meisjes en jongens van 7 tot 17 jaar. 

coderdojo_boxup.PNG

 

In onze club leer je op een hele leuke manier programmeren. We beginnen hiervoor met Micro:Bit en de programmeertaal Scratch.

Leren doe je in de CoderDojo door het zelf te doen. Je komt terecht in een leuke groep waar je naar hartelust kan experimenteren en waar je vooral eigen ding kan doen, steeds onder het toeziend oog van onze coaches.

De CoderDojo staat open voor meisjes en jongens van 7 tot 17 jaar en is altijd volledig gratis. We vragen je je eigen laptop mee te nemen, maar we hebben wel enkele backup toestellen voor als dat niet lukt.

 

De CoderDojo van 26/9 is volzet,
maar je kan je nog op de wachtlijst zetten via deze link

 

Onze CoderDojo vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats.

Je kan je voor elke sessie afzonderlijk inschrijven, dus elke sessie kan je eerste zijn. Je bent altijd welkom en hebt geen voorkennis nodig. (En ken je er toch al wat van, dan ben je altijd welkom om je onder het toezicht van onze fantastische coaches verder te komen bekwamen.)

Meer info over onze CoderDojo vind je hier op onze website en op www.coderdojobelgium.be.

 

Veiligheidsvoorschriften COVID-19

  • Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 10
  • We verwachten van iedereen een goede handhygiëne
  • We vragen je om je kinderen af te zetten en op te halen in de bibliotheek zelf, en als ouder zelf niet mee te komen naar de leeszaal
  • Tijdens de dojo dragen onze coaches een mondmasker
  • UPDATE: Omdat we met een gemengde groep van kinderen van -12 en +12 zitten, werd er beslist om alle deelnemers een mondmasker te laten dragen, ongeacht de leeftijd

Het spreekt voor zich dat alleen gezonde personen naar de bibliotheek kunnen komen. Vertoon je symptomen van het coronavirus? Blijf dan thuis, contacteer je huisarts en verzorg je goed.