@ppcafé: Aan de slag met Whatsapp

De handigste manier om met je smartphone in verbinding te staan met je vrienden en familie is Whatsapp. Hierdoor is het de meest onmisbare app op je smartphone.

@ppcafé


 

Whatsapp is een gratis app op je smartphone waarmee je op een geweldig eenvoudige manier contact kan hebben met de mensen uit je telefoonboek.

Je kan tekstberichtjes uitwisselen, maar ook gratis bellen, afbeeldingen en filmpjes delen en met hele groepen tegelijk communiceren.

De app werkt via je telefoonnummer, maar je hebt wel een internetverbinding nodig.

Je kunt deelnemen met elke smartphone of tablet. Het besturingssysteem is niet van belang.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Let op: de inschrijving is pas definitief als de kostprijs van 5 euro betaald werd in de bib!

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je al voldoende met je toestel kan werken: je kan verbinding maken met het internet en zelf een app installeren indien nodig.

Als je ooit de lessenreeks "Handige apps in Android" hebt gevolgd zit je zeker goed!

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.