@ppcafé: Mobiel betalen met je smartphone

Leer alles over mobiel betalen met je smartphone in dit @ppcafé. Alle voor- en nadelen over betalen met je smartphone komen uitgebreid aan bod.

@ppcafé


 

We gaan aan de slag met onze smartphone en installeren enkele interessante apps zoals Bancontact/Payconiq, SEQR en de app van jouw bank.

Maar ook herlaadkaarten zoals Google Play en iTunes komen aan bod. Ontdek de voor- en nadelen van deze nieuwe betaalmiddelen.

Je kunt deelnemen met elke smartphone of tablet. Het besturingssysteem is niet van belang.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Let op: de inschrijving is pas definitief als de kostprijs van 5 euro betaald werd in de bib!

 

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je al voldoende met je toestel kan werken: je kan verbinding maken met het internet en zelf een app installeren indien nodig.

Als je ooit de lessenreeks "Handige apps in Android" hebt gevolgd zit je zeker goed!

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.