@ppcafé: Mobiel betalen met je smartphone - VOLZET

Leer alles over mobiel betalen met je smartphone in dit @ppcafé. Alle voor- en nadelen over betalen met je smartphone komen uitgebreid aan bod.

@ppcafé


 

We gaan aan de slag met onze smartphone en installeren enkele interessante apps zoals Bancontact/Payconiq, SEQR en de app van jouw bank.

Maar ook herlaadkaarten zoals Google Play en iTunes komen aan bod. Ontdek de voor- en nadelen van deze nieuwe betaalmiddelen.

Je kunt deelnemen met elke smartphone of tablet. Het besturingssysteem is niet van belang.

 

Inschrijven

Deze activiteit is VOLZET. Je kan je wel nog opgeven voor de reservelijst via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Van zodra er een plaats vrij komt voor jou, laten wij het onmiddellijk weten.

Let op: de inschrijving is zoals steeds pas definitief als de kostprijs van 5 euro betaald werd in de bib! Uiteraard kan je echter nog niet betalen vóór er een plaats voor je is vrijgekomen.

 

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je al voldoende met je toestel kan werken: je kan verbinding maken met het internet en zelf een app installeren indien nodig.

Als je ooit de lessenreeks "Handige apps in Android" hebt gevolgd zit je zeker goed!

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.