@ppcafé: Handige apps in Android - VOLZET

Een lessenreeks van vijf @ppcafés over apps en hoe ze te gebruiken. Ideaal voor wie zijn smartphone of tablet helemaal onder de knie wil krijgen!

@ppcafé


 

Er zijn al heel wat handige apps vooraf geïnstalleerd op je Android toestel. Wij gaan samen met jou aan de slag met de camera, foto’s, telefoneren, berichten, contacten, agenda, internet en mails.

Via de Play Store kan je bovendien kiezen uit meer dan 3 miljoen apps om te installeren. Ontdek samen met ons hoe je kunt navigeren in de Play Store en hoe je zo’n app installeert en verwijdert.

 

Inschrijven

Deze activiteit is VOLZET. Je kan je wel nog opgeven voor de reservelijst via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80. Van zodra er een plaats vrij komt voor jou, laten wij het onmiddellijk weten.

Let op: de inschrijving is zoals steeds pas definitief als de kostprijs van 25 euro betaald werd in de bib! Uiteraard kan je echter nog niet betalen vóór er een plaats voor je is vrijgekomen.

 

Voorkennis vereist

We verwachten dat je al een beetje met je toestel kan werken zoals dat werd uitgelegd in de lessenreeks "Ik ken helemaal niets van m'n Android toestel" (de absolute basis: knoppen, instellingen, internetverbinding).

Je hoeft deze reeks echter niet gevolgd te hebben. Je kan ook zo aansluiten.

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.