@ppcafé: Ik ken helemaal niets van m'n Android toestel - VOLZET

De absolute basis van het gebruik van je tablet of smartphone, gespreid over drie @ppcafés die volledig gratis worden aangeboden.

@ppcafé


 

Op de meeste smartphones en tablets die niet van het merk Apple zijn, staat het besturingssysteem Android geïnstalleerd.

Android biedt heel wat mogelijkheden, maar dan moet je wel weten wat je er allemaal mee kan en hoe je dat doet.

Drie lessen lang staan we uitgebreid stil bij de absolute basis hiervan: de knoppen van het toestel, aansluitingen, instellingen, internetverbindingen, e-mail en internet.

Je kan zowel deelnemen met een smartphone als een tablet. Na afloop van deze drie lessen kan je je toestel nog beter leren kennen in de aansluitende lessenreeks "Handige apps in Android".

 

Deze @ppcafés zijn volzet - Inschrijven is niet meer mogelijk

Je kan je wel nog op de reservelijst laten zetten via bibliotheek@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 80.

 

Geen voorkennis vereist

Voor deze lessenreeks hoef je helemaal niets te kennen. Dit is dé perfecte instapmogelijkheden voor iedereen die nog nooit eerder een les over tablets of smartphones heeft gevolgd!

 

@ppcafés

Deze lessen maken deel uit van het @ppcafé: een uitgebreid curusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer.

Het @ppcafé is gezellig, laagdrempelig, degelijk en betaalbaar. Dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën.

Lees hier meer uitleg over de @ppcafés.