Op dinsdag 2 juni gaat de bibliotheek weer open met een beperkte dienstverlening. Voor wie echter tot de risicogroepen behoort of niet graag tussen andere gebruikers in naar materialen komt zoeken, blijven wij echter ook onze afhaalservice aanbieden.

Uw pakket met materialen komen afhalen kan dus wel enkel buiten de openingsuren van de bibliotheek, oftewel enkel op weekdagen in de voormiddag van 9 tot 12 uur en op vrijdag ook nog eens van 13 tot 14.30 uur.

Gebruik maken van de afhaalservice doe je door middel van het online aanvraagformulier onderaan deze pagina of, indien dit niet mogelijk is, telefonisch. Lees wel eerste de 10 belangrijke punten over deze service.

1. Wat houdt deze afhaalservice in?
2. Wie kan hier gebruik van maken?
3. Hoeveel materialen mag ik komen afhalen?
4. Krijg ik ook effectief alles wat ik aanvraag?
5. Wanneer kan ik mijn pakket komen afhalen?
6. Wie mag een pakket komen afhalen?
7. Wat kan ik allemaal doen in de bib als ik een pakket kom afhalen?
8. Tot wanneer worden deze materialen uitgeleend?
9. Kan ik ook materialen inleveren?
10. Hoe veilig is het gebruik van deze afhaalservice?
 

 

Ok, en hoe gaat het nu concreet?

  • Zoek in onze catalogus op wat je graag zou willen uitlenen (rechtsbovenaan op deze website)
  • Ga naar het aanvraagformulier hieronder
  • Vul dit formulier zo goed mogelijk in: zeker je lenersnummer, telefoonnummer en lijst van gewenste titels is belangrijk
  • Wij nemen telefonisch contact met je op, we overlopen welke titels beschikbaar zijn en welke niet, en wanneer je je pakket kan komen afhalen
  • Jij komt op het afgesproken tijdstip, je hebt hiervoor 10 minuten de tijd
  • Je betreedt de bib met propere handen
  • Je neemt het pakket met jouw naam erop dat klaar ligt op de tafel
  • Je verlaat de bib onmiddellijk

 

Aanvraagformulier

Eventueel kan je de aanvraag ook telefonisch doen via het nummer 089 79 08 80.

Gegevens van de lener
Voer hier de gegevens in van diegene op wiens naam we het pakket moeten uitlenen.
 
Gegevens van de afhaler
Ik kom ...
Kom je voor meerdere personen van je gezin pakketten afhalen, of kom je voor jezelf maar tegelijk ook voor iemand anders bij jou in de buurt, dan moet je voor iedere lener afzonderlijk dit formulier invullen.

Vink telkens dit vakje aan en voer overal dezelfde afhaler en hetzelfde telefoonnummer in, dan bundelen wij de aanvraag.

Het telefoonnummer is noodzakelijk om je te kunnen contacteren om een afspraak te maken wanneer je de pakketten kan komen afhalen.
 
Voer hier je telefoonnummer in zodat we je kunnen contacteren om een afspraak te maken wanneer je je pakket kan komen afhalen.
 
Fijn dat je je inzet om anderen van dienst te zijn! Voer hier jouw telefoonnummer in zodat we je kunnen contacteren om een afspraak te maken wanneer je het pakket kan komen afhalen.
 
Aanvraag
Voer hier een lijst in van de items (boeken, cd's, dvd's, ...) die je wilt aanvragen. Je kan gewoon beginnen typen achter het cijfertje 1).

Begin met hetgeen je het liefst wilt hebben en ga zo verder in dalende volgorde tot hetgeen je het minst graag wilt hebben. We kunnen immers niet garanderen dat alle materialen beschikbaar zijn, zelfs niet als ze in onze catalogus als aanwezig staan. Je mag meer dan 10 items opgeven, we lenen dan de eerste 10 beschikbare items uit.

Vermeld van elk item heel duidelijk titel en auteur/uitvoerder en vermeld tussen haakjes over welk type van materiaal het gaat (boek, dvd, luisterboek, ...).